Bra med tåliga utemöbler

Mycket aktiviteter i år, men ingen längre resa utan vi har hållit oss på hemmaplan. Men det betyder inte att vi legat på latsidan, tvärtom, utan i stället för att spendera pengarna på en längre resa med barnen och ungdomarna så har vi investerat lite på vårt kollo. Det var nog på tiden det med, men bättre sent än aldrig! Mest har vi tänkt på det där med utemöbler: de vi har är robusta och så, men inte alldeles bekväma. Hårda träsaker i huvudsak, vilket gör att det inte är så skönt att sitta på dem någon längre tid. Och på sommaren vill vi ju vara ute på våra ägor så mycket som möjligt!

Köpa nytt?
Först funderade vi på om vi skulle köpa nya utemöbler helt och hållet, men så blev det inte. Våra utemöbler är hela och så, och mycket robusta. Att byta ut dem skulle bli lite för dyrt, och slöseri. Men vi kom på en smart och enkel lösning: Vi köpte in en hel hög med dynor till utemöbler, och det fixade biffen. Lite jobb med att ta in dem och så, men vi köpte inga dåliga saker, så de är rätt så tåliga. Men onödigt att ha dem ute jämt och ständigt när de inte används. En bra lösning och mycket, mycket billigare än att köpa nya utemöbler!

Vi köpte dem också till ett bra rabaterat pris från www.chilli.se, så där gjorde vi också en besparing. Vi är inte snåla, men vill gärna få så mycket pengar över som möjligt, att spendera på barnen och ungdomarna. Nästa år blir det nog också en lite längre utfärd också, men vart vet vi inte riktigt ännu. Kanske upp till Dalarna? Vi har gott om tid på oss att planera, och behöver inte stressa frm något.

Njut!
Men nu ska vi fortstta njuta av den här sommaren ytterligare några veckor, minst. Det gäller bara att vädre fortsätter att hålla i sig. Överlag har det här nog varit den mest lyckade kollosommaren för oss på flera år. Och det helt utan resor, och mycket tack våra nya dynor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *