Ett stort tack till Trademax!

Eftersom att vi under många år har haft en hel del problem med utemöbler till alla våra ungdomar så vill vi här passa på att tacka Trademax för att de nu går in och ger oss möjligheten att skapa det kollot vi hela tiden har eftersträvat att få. Tidigare har vi haft rätt dåliga grejer, där de klassiska träbänkarna har varit det bästa vi kunnat stoltsera med. Dessutom har det varit alldeles för lite, och även om det finns en viss charm i att man sitter på filtar på våra gräsmattor så är det inte att föredra när det är riktigt blött i marken.

Då ser vi istället fram emot att kunna erbjuda alla våra ungdomar en möbel som är bekväm och samtidigt funktionsduglig. Det är ju inte en hemlighet att det ofta regnar under våra svenska somrar, så med Trademax utemöbler känner vi oss trygga i att möblerna kommer leverera prestanda, trots att de står och utsätts för de hårdaste av vädertyper.

Vårt kollo har ökat i popularitet de senaste åren och det i sin tur har gjort att antalet ungdomar som kommer varje år har ökat, vilket har skapat ett problem för oss, då vi inte har haft möjligheten att erbjuda bra platser att kunna fika på, grilla på eller bara slappna och snacka och kanske spela musik. Det kan vi nu tack vare Trademax ansträngningar och det är vi mycket tacksamma för att de gör! Konstrottning kommer nog aldrig kännas så skönt som när man kommer tillbaka efter en heldag på stranden.

Trademax möbler
Besök deras hemsida på trademax.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *