Jobba på kollo

Känner du att du skulle kunna bidra till något av områdena ovanför? Känner du att just dina talanger är precis vad vi behöver samtidigt som du är intresserad av att jobba med barn? Då är vi väldigt intresserade av att höra från dig!

Att jobba på kollo är nämligen väldigt lärorikt och roligt, och du kommer att få chansen att visa framfötterna när vi ger dig en del ansvar att se till att aktiviteter blir genomförda. Att ha jobbat på kollo ser också mycket bra ut på ditt CV, då det visar att du kan ta ansvar, leda en grupp människor och samtidigt vara kreativ och lyhörd. Varje år anställer vi för perioden omkring 80 nya människor som ska ha hand om våra barn och våra aktiviteter. Självklart finns det gott om hjälp att få från erfarna ledare om det skulle uppstå något problem.

För att vi ska vara helt på det klara med vem du är och vad du kan sen tidigare, så kräver vi att du har tidigare erfarenhet att jobba med ungdomar. Det kan vara allt från att ha varit lärare i en skolklass, fritidsledare till att ha varit ledare för ett fotbollslag. Det är viktigt, för att ha en förståelse för hur barn fungerar i grupp, samtidigt som man kan se till individen.

Dessutom vill vi att du ska ha fyllt 20 år och samtidigt kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Kan du inte visa upp det så kommer inte heller någon anställning att vara aktuell hos oss. Det är enkelt att beställa på polisen.se och tar endast några dagar att få.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *