Kontakta oss

Att kontakta oss är mycket enkelt. Dessutom vet vi att det kan vara så att föräldrar gärna skulle vilja ha någon uppdatering och höra sig för hur det går för respektive barn under själva kollot och det har vi löst på det sättet att respektive kolloledare, som har ansvaret för ett specifikt boende, är den som ni har kontakt med under ert eller era barns vistelse här hos oss. Det blir då lätt för dig som förälder att få bra och detaljerade svar på vad som händer och har hänt och hur barnet verkar tycka att kollot är, eftersom kolloledaren har ett ansvar gentemot era barn att hålla dem underhållna och samtidigt se till att de har det bra.

Behöver du istället komma i kontakt med oss här som arrangerar själva kollot för att eventuellt fråga om vad kollot innehåller, hur du tar dig hit och vad det kostar så kontaktar du med fördel oss via e-post eller så ringer du. Har du mycket frågor så rekommenderar vi dock att du använder dig av e-posten, då det blir lättare för oss att ge dig ett utförligt svar eller eventuellt hänvisa dig rätt.

Vi vill såklart att upplevelsen här ska vara till belåtenhet för både barn och föräldrar och har därför löst kommunikationen på det sättet. Eftersom vi under kollot är upptagna den större delen av dagtiden så gör ni klokast som föräldrar att kontakta oss efter klockan 18.00, då kolloledarna är mindre aktiverade, och grillarna börjar tändas.

Välkomna att kontakta oss på info@medvind2012.se, eller till vår växel för att koppla dig rätt på 040-49 340 012.