Nya kanoter till sommaren!

kanotVi vill rikta ett stort och innerligt varmt tack till Åkes Natur & Fritid som har gått in och sponsrat oss med tre splitternya kanoter! Att paddla kanot är en aktivitet på kollot som är väldigt uppskattad, men tyvärr har brist på kanoter gjort att vi inte har kunnat erbjuda kanotturer i den omfattning vi har velat. När man måste dela upp sig i mindre grupper för att kanoterna är för få blir turerna kortare för att alla som vill ska få hinna paddla. Med tre extra kanoter i sommar kommer vi garanterat att kunna planera bättre kanotturer där fler får plats!

Åkes Natur & Fritid passade även på att skänka tre flytvästar till kollot. Våra kollobarn blir alltid ombedda att ta med sig egen flytväst hit, men det händer att någon glömmer eller att vi ser att någon har en flytväst som inte passar eller som är trasig på något vis, och då är det guld värt att kunna låna en flytväst. Nu har vi tre flytvästar i olika viktklasser, så nu borde vi klara oss bra! Vi är otroligt tacksamma över våra sponsorer som hjälper oss att förverkliga vår dröm om att kunna erbjuda så många barn som möjligt plats på det vi anser är Sveriges bästa och roligaste kollo!

Utan sponsorerna skulle arbetet med kollot bli mycket svårare – kanske rentav omöjligt eftersom vi då skulle behöva höja priset rejält. Vår vision är och kommer alltid att vara att alla ska ha råd att vara på kollo, och det är väldigt mycket tack vare våra sponsorer som vi har möjlighet att hålla priserna på en så rimlig nivå som vi gör. Så återigen ett stort tack! Om du som läser detta är intresserad av att på något vis sponsra oss med stort eller smått är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *