Om Medvind 2012

Härlig natur med utemöbler

Härlig natur på Alnarp

Vad innehåller då vårt kollo? Till att börja med så tar vi emot barn i alla åldrar mellan 9-16 år, på grund av att vi tror att det är förtjänstfullt för alla. Om man blandar åldrar så tror vi att de yngre bättre kan lära av de äldre, samtidigt som de äldre får ta på sig en liten ledarroll som gör att även de växer som människor och lär sig mer om ansvar.

Sen så finns det också olika inriktningar man kan välja under de olika dagarna. Det ska sägas att vår grundverksamhet är som ett helt traditionellt kollo, där allt ingår som hör kollolivet till, som exempelvis massa badande, grillkvällar, fotboll, disco, pyssel, äventyrslekar, hajk, galna upptåg, båtliv, fiske och allt annat du kan tänka dig med fritidssysselsättningar. Vi har dock möjlighet att erbjuda aktiviteter som gör att barnen kan grotta in sig extra mycket i sitt intresse, och det kan handla om allt från båtliv, fiske, fotboll, golf, simning och mycket annat.

Hos oss kommer man att bo i flerbäddsrum med en kolloledare i varje. De kommer då att finnas tillgängliga i dygnet runt om det skulle vara något och självklart ställer vi de högsta av krav på våra ledare för att du ska kunna känna dig trygg när du låter ditt eller dina barn komma till oss. Du kan dessutom känna dig trygg ifall det skulle hända något, vi har hela tiden sjukvårdspersonal tillgänglig samt andra vuxna som är utbildade i HLR. Hos Medvind är ditt eller dina barn trygga och säkra, samtidigt som de kommer ha en helt underbar upplevelse!

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur de olika varianterna av specialkollon ser ut. Efter det gör du helt enkelt så att du anmäler ditt eller dina barn till de olika specialaktiviteterna eller så låter du de välja grundpaketet, där de får en klassisk kolloupplevelse. Om det skulle visa sig att ditt barn visar ett intresse av att delta i någon specialaktivitet så kommer vi att tillåta det, i mån av plats. Priset är detsamma, oavsett vilken typ av kollo som du anmäler ditt barn till.