Planer för matsalen

Möbler till kollotMedvind är ett sommarkollo, men den som tror att vi bara arbetar på sommaren har fel! Det ligger mycket planering bakom ett kollo, och förberedelserna pågår även under vintern. Det är förstås inte heller bara planering vi sysslar med, utan också saker som exempelvis underhåll av lokalerna. Det finns alltid något att göra, och just nu håller vi på att smida planer för matsalen. Tanken är att den ska fräschas upp inför kommande kollo, och det ska vi bland annat göra genom att måla väggarna och ställa in nya möbler.

Vi är väldigt glada att vi har ett möbelföretag som sponsor, för utan deras hjälp hade vi inte haft möjlighet att möblera vår matsal. Tyvärr är det ju så att allt kostar pengar, och pengarna vill vi helst lägga på att fixa roliga aktiviteter för våra barn och ungdomar. Företaget som är vänliga nog att hjälpa oss med möbler till matsalen är Trademax. De har ett stort utbud av allt från köksmöbler till soffor, sängar, utemöbler, badkar och bäddsoffor till bra pris.

Vi är även sponsrade av ett lokalt måleri som kommer att hjälpa oss att få färg på väggarna. Hela den här renoveringen är alltså möjlig tack vare våra underbara sponsorer, och vi är väldigt glada över att de, precis som vi, ser vikten av att barn och ungdomar ska kunna få möjlighet att delta i ett riktigt roligt sommarkollo. Stillasittandet bland våra unga har ökat i takt med att data och tevespel blir allt mer populärt lång ner i åldrarna. Det vill vi ändra på, och vi vill rikta ett stort tack till alla våra sponsorer som hjälper oss med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *