Planerade aktiviteter

Nedan kan du se några av våra mest populära aktiviteter.

Äventyrspaddling
Med äventyrspaddlingen kommer du och ett gäng ungdomar och ledare att bege er ut på ett äventyr, inte bara ska ni få visa era färdigheter i att föra fram en kanot gemensamt, ni kommer även att få visa er kreativitet och uppfinningsförmåga när ni ska bygga en helt egen flotte! Dessutom passar det för den med tävlingsinsikt, då flotten ska tävlas med.

Dans
Dans är perfekt för den som känner att sjön sugit lite för mycket. Känner man att man vill ta en paus från allt vattenrelaterat så ska man definitivt prova på att dansa. Här har vi instruktörer som hjälper dig i grunderna till olika danser, allt från klassiska danser till den svettiga afrikanska dansen.

Sport
Det finns mängder av sporter du kan prova på här på Medvind, och inte enbart många olika lagidrotter. Förutom fotboll, amerikansk fotboll och volleyboll har vi även möjligheten att kunna erbjuda dig tävlingar i luftgevärsskytte och bågskytte. Perfekt för sportnörden.

Musik
Många ungdomar är mycket musikaliska och det tycker vi ska uppmuntras. Här på vårt kollo finns det många olika instrument som du kan prova och skulle det vara så att du vill prova på att spela i band så finns det musiklärare till hands som kan hjälpa dig komma in i det.

Vattenfesten
Vattenfesten är till för dig som hellre är i vattnet än på land. Här har vi mängder med olika vattenaktiviteter där vi åker gummiring och banan efter vattenskotrar, går höghöjdsbana, dyker från våra torn och hoppar från vår vattenstudsmatta. En minst sagt blöt fest!

Skådespel
För den som vill prova på att utveckla sina skådespelartalanger finns det också en teaterscen på kollot, där instruktörer hjälper dig att komma rätt i din roll. Tillsammans med dem kommer ni att skriva föreställningen och sedan få agera ut den vid kollots slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *