Skapa en hemtrevlig känsla

Har ni varit på kollo så vet ni ungefär hur upplägget ser ut. Mycket av det känns igen här hos oss. Vi har ett gäng byggnader som är dels till för att sova, med bad och dusch, och sedan har vi de större byggnaderna där vi kan har gemensamma aktiviteter och äta frukost, lunch och middag. Som det har sett ut hittills så har dessa byggnader egentligen inte varit speciellt vackra. Visst har de haft sin rustika lilla charm, men det är också det enda. Husen fyller sin funktion, med bravur, men det saknas verkligen en känsla av något som känns ombonat och hemtrevligt. Till saken hör att dessa hus endast innehåller det mest nödvändiga, och av den anledningen har vi tänkt att investera i en hel del heminredning, för vi tror att det kommer att göra mycket för känslan av huset på vårt kollo!

Var letar man egentligen?

Som många av er säker redan vet så är det svårt att hitta precis det man letar efter, trots att hela nätet och många shoppingcenters är fullkomligt fullproppade av heminredning. Det som vi känner är att vi måste ha gott om tid att reda ut precis vad det är vad vi vill ha till våra hus, samtidigt som det inte heller får kosta för mycket då vår budget är ganska liten. Att då hitta heminredning som är vacker och passar våra lokaler, som samtidigt är billig, är lite av en utmaning men när vi har tittat runt som hamnar vi till slut alltid på Trademax.

Ingen av oss har någon erfarenhet av Trademax sedan innan, så det var helt outforskat territorium. Men samtidigt blev vi väldigt glatt överraskade då vi upptäckte att deras sortiment av heminredning är gigantiskt, och efter att ha varit sittandes i tre-fyra timmar så var kundkorgen fylld till bredden med sådant som vi var helt övertygade om skulle passa här på vårt kolla för att skapa den där hemtrevliga känslan som vi eftersöker. Och det var inte heller allt – när vi tittade på totalsumman så förväntade vi oss först att det skulle bli väldigt dyrt med all denna heminredning, men ni kan tänka er hur förvånade vi blev av att slutsumman fortfarande låg under vår budget! Det betydde att vi kunde spendera mer, eller till och med kosta på oss lite extra i vissa delar av heminredningen. Nu är vår beställning skickad, och vi hoppas på att det dyker upp nu under hösten så att vi kan ha hela vintern på oss att göra i ordning kollot till kommande sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *