Sponsorer

Trädgårdsmöbler från TrademaxFör att vi ska kunna genomföra ett så bra kollo som möjligt så behöver vi också ha hjälp från externa aktörer och med tanke på att Medvind varit så framgångsrikt de senaste åren så har vi haft det betydligt lättare att locka till oss samarbetspartners för att skapa en än mer fantastisk upplevelse för alla våra barn. Det går ut på att ha roligt, samtidigt som det är lärorikt där man får vänner för livet och vi är mycket tacksamma för att våra sponsorer ser värdet i att ge barnen i Malmö med omnejd den möjligheten.

Det kan handla om att företag och organisationer antingen ställer upp med utrustning till våra olika aktiviteter, eller så är de där i egenskap av instruktörer för att exempelvis lära våra barn lite extra kunskaper om hur man seglar eller olika tekniker att använda sig av när man fiskar. Det är ett mycket uppskattat inslag hos våra unga, dessutom ger det företag och organisationer en bra möjlighet att vara med och visa upp sig för att göra ungdomarna intresserade av nya saker.

Dessutom har vi en dag varje kollo en sponsordag, där alla sponsorer är välkomna att ställa ut på vår stora gräsmatta, och hitta på mer aktiviteter med barnen och dela ut information och lite småsaker. En dag som är precis lika rolig för sponsorerna som det är för de unga, då många företag och organisationer hittar på riktigt roliga saker. Det verkar nästan ibland som att våra sponsorer tävlar om att hitta på de mest underhållande aktiviteterna.

Det senaste tillskottet vi har till vårt kollo är företaget http://www.trademax.se, en internetbutik som säljer möbler, sängar och allt man kan tänka sig i bekvämlighetens tecken. De kommer att gå in nästa år och sponsra oss med vackra utemöbler (se dem här), som definitivt kommer att höja standarden på alla våra grillkvällar. Mycket uppskattat och vi ser fram emot ett samarbete som kommer göra oss båda väldigt gott. Dessutom hoppas vi såklart att Trademax använder sin breda kunskap och hittar på något riktigt roligt med våra ungdomar under sponsordagen. Välkomna till oss här på Medvind, ni är mycket efterlängtade!