Vi håller till på Alnarp

Vårt kollo kommer som vanligt att finnas i Alnarp, denna fantastiska plats med en natur som verkligen bjuder in till aktiviteter, samtidigt som det går att hitta avkoppling i alla möjliga vrår.

Alnarp ligger omkring 10 km utanför Malmö, vilket gör det lätt för vem som helst att ta sig hit. Man kan till och med ganska lätt ta sig hit med cykel, och skulle det vara så att ni behöver hämta barnen akut eller att man som förälder vill komma på besök så är det med andra ord lätt att ordna.

I Alnarp finns också den botaniska trädgården, som vi försöker nyttja så mycket som vi bara kan. Här håller framför allt teateraktiviteterna till och även våra dansaktiviteter övar sina nummer på Alnarpsparkens vackra gräsmattor.  Det finns även gott om lokaler för diverse andra aktiviteter om vädret inte skulle passa, samtidigt som den vackra sjön verkligen svämmas över av ungdomar under de dagar som Medvind kommer och närmast ockuperar denna vackra plats.

Alnarp är verkligen något som måste upplevas, inte enbart genom vår kolloverksamhet, utan rent allmänt. Här finns det nämligen, förutom en stor, vacker trädgård, också ett center för avkoppling, healing och spa. Ett perfekt ställe att besöka då man känner att vardagens stress är något som behöver bearbetas bort.

Man kan lugnt säga att vi har miljön som verkligen passar ett kollo av klass. Här kommer många ungdomar att trivas och samtidigt känna att man är i naturen, trots att Malmö stad bara ligger en knapp mil bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *