Vi söker nya sponsorer

Vårt kollo växer hela tiden, och vi är väldigt glada över att så många barn och ungdomar ser oss som en rolig aktivitet på sommaren. Det är därför vi finns, och vårt mål är självklart att kunna erbjuda alla som vill vara med en plats. Tyvärr är vi ju, precis som alla andra föreningar och företag, tvungna att anpassa oss efter vad vi har att erbjuda. I dagsläget kan vi inte ta emot så många som vi skulle önska eftersom våra lokaler och vår utrustning inte räcker till. Därför söker vi nu med ljus och lykta efter fler sponsorer som vill hjälpa oss att göra drömmen sann!

En sponsor kan erbjuda många olika saker. Det kan vara allt från materiella ting till hjälp med uppfräschning av våra lokaler eller rent ekonomiskt stöd. Vi välkomnar alla som vill vara med på tåget. Exempel på vad sponsorer har gjort för oss är bland annat företaget Trademax som har sponsrat oss med fina utemöbler så att vi har kunnat göra våra grillkvällar mysigare och gett ungdomarna möjlighet att sitta ner i solen och ta det lugnt mellan aktiviteterna. Trademax är ett företag som säljer möbler av riktigt bra kvalitet, allt från sängar till bubbelbadkar, och vi är väldigt glada att de har valt att sponsra oss!

Om du tror att ditt företag kan hjälpa oss med stort eller smått, tveka inte att kontakta oss! Som sponsor är du även varmt välkommen att vara med på vår sponsordag som brukar vara väldigt uppskattad. Vi nås på telefonnummer 040-49 340 012 eller på mail sponsra@medvind2012.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *