Vinterträning

Vinter, och lågsäsong hos Medvind 2012. Lågsäsong är då lite av en underdrift, eftersom vi inte alls har någon verksamhet under vintern, även om vi planerar en del inför den kommande säsongen. Men det tar inte upp mycket tid alls, och det mesta av vintern gör vi som driver Medvind 2012 helt andra saker. Det gör att vi blir riktigt peppade när det börjar dra ihop sig till att öppna kollot igen. Vi hinner helt enkelt glömma bort allt det negativa, medan vi minns allt det roliga. Nu måste vi påpeka att den överväldigande majoriteten av allting som rör Medvind 2012 är roligt, men det kommer ju alltid en och annan negativ upplevelse också. Det är ju i princip oundvikligt.

Vänner utanför jobbet
Vi som driver Medvind 2012 tycker också om att umgås med varandra även utanför Medvind 2012 – vi kommer bra överens helt enkelt. Det är någonting som gör det ännu lättare att driva Medvind 2012. Det är lättare att samarbeta om man kommer bra överens. Nästa vecka, till exempel, ska vi alla gå på julbord tillsammans, och äta och dricka mer än vad som är nyttigt, umgås och ha hur roligt som helst. Det är en tradition som vi började med för några år sedan, och inte ser någon anledning att sluta med. Tvärtom! Mer aktiviteter tillsammans planeras. Vi har till och med funderat på att sätta samman ett lag till stafettvasan. Nu hinns det inte med till 2017, men till 2018. Så får vi lite tid att träna vår skidåkning också.

Vi har också tänkt att vi ska börja träna lite mer allvarligt tillsammans, för att komma i form (vilket ju behövs efter julbord och julfestande). Det finns möjlighet till att skaffa sig en personlig tränare på nätet hos www.refitness.se, till exempel, där man kan få både tränings- och kostråd. Ingen av oss har haft personlig tränare förut, på nätet eller ute i verkliga livet. Det känns som det skulle kunna vara roligt och spännande att prova på, så några av oss har redan bestämt sig för att prova på det. Efter nyår, that is. Inga kostråd till jul & nyår, tack! Lite måste vi få njuta först innan vi drar igång den seriösa träningen och försöker äta rätt, med kosttillskott och sådant.

Vi ses till sommaren – eller tidigare!
Det får räcka för den här gången. Vi kommer att återkomma när det är dags att dra igång Medvind 2012 igen – eller tidigare än så. Vi ska se om vi inte kan få in ett litet inlägg om Refitness, hur det går med personlig tränare och så. Risken finns väl dock att vi blir så utmattade av träningen att vi inte orkar få ur oss ett enda ord.

God jul och gott nytt år allihopa. Medvind 2012 må ligga i ide nu, men vi lovar, vi kommer att komma tillbaka med full kraft till sommaren 2017. Som alltid siktar vi på att varje ny säsong ska bli ännu bättre än den föregående. Allt för att barnen och ungdomarna ska få en sommar att njuta av och minnas för livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *